В Туреччині видалили голкіпера, який два рази неправильно відбив пенальті


В одному з епізодів зустрічі був призначений пенальті. Воротар вгадав напрямок удару, стрибнувши в правий від себе кут, і відбив його, після чого став бурхливо святкувати сейв з партнерами. Суддя порахував, що голкіпер порушив правила під час виконання одинадцятиметрового, покинувши лінію воріт, і за підсумками розглядів нагородив його жовтою карткою. Суперник перебив пенальті, проте ситуація повторилася. Голкіпер вискочив з воріт і відбив м’яч, що летів в той же кут. Арбітр не оцінив наполегливості футболіста і вилучив його з поля, показавши другий «гірчичник».

Після видалення стража воріт його місце був змушений зайняти захисник. Йому також вдалося відбити м’яч, і на цей раз все було зроблено за правилами.

RelatedPost

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.